Voordelig isolatieglas bestellen

Wilt u enkelglas ruiten laten vervangen door isolatieglas? De Kralingsche Glashandel is de specialist in de Randstad voor het leveren en vakkundig plaatsen van hoogwaardige dubbele beglazing tegen een scherp tarief. U heeft de keuze uit dubbelglas, hoogrendementsglas, HR+, HR++ en HR+++ glas. Maar ook speciaal monumentenglas, E-glas en voorzetramen behoren tot de mogelijkheden. Welk type is voor uw huis geschikt en welk rendement levert dat jaarlijks op? Daarover geven wij u graag passend advies.

BENGglas

BENGglas Met BENGglas, het beste isolatieglas ter wereld (U=0,40), komen ‘Bijna Energie Neutrale Gebouwen’ een grote stap dichterbij! BENGglas, gehard vacuümglas, is een revolutionaire ontwikkeling op het [...]

Dubbelglas

Besparen met dubbelglas Voordelig dubbelglas bestellen? De Kralingsche Glashandel levert verschillende soorten dubbelglas en hoogrendementsglas zoals HR, HR+, HR++ en HR+++ glas en plaatst dit voor een aantrekkelijke tarief.  Enkelglas ruiten door dubbelglas [...]

Voorzetramen

Voorzetramen De Kralingsche Glashandel is officieel dealer van Belned voorzetramen. Deze voorzetramen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig gemoffeld aluminium, geschikt als warmte- en geluidsisolerende ramen voor oud- en nieuwbouw. Een [...]

Wat is isolatieglas?

Isolatieglas is een van de effectiefste maatregelen die u kunt nemen om te isoleren. Deze ruiten hebben warmte isolerende eigenschappen Dit komt omdat ze bestaan uit meerdere glaslagen of zijn voorzien van speciale coatings. Ze voorkomen dat warme lucht via de ramen verloren gaat en houden kou goed buiten. Dat verbetert niet alleen het wooncomfort, maar levert ook een aardige energiebesparing op.

Welke type glas is geschikt?

De Kralingsche Glashandel levert verschillende soorten hoogwaardig isolatieglas voor woningen, nieuwbouwprojecten, monumenten en bedrijfspanden. Welk type isolatieglas u het best kunt kiezen is afhankelijk van het rendement dat u wilt behalen, uw budget én de mogelijkheden binnen uw woning. Er zijn verschillen in isolatiewaardes, maar ook in diktes en prijzen.

Dubbelglas en hoogrendementsglas HR+, HR++ en HR+++

Dubbelglas en hoogrendementsglas bestaat uit twee of drie glaslagen met een tussenruimte die gevuld is met lucht of gas. Hoe meer plussen, hoe beter de ruit isoleert en hoe meer rendement de ruit oplevert. HR++ is  op dit moment al de standaard in nieuwbouw en renovatie.

E-glas

Dit glas combineert de isolerende eigenschappen met het leveren van stralingswarmte. Hierdoor fungeert E-glas zelfs als verwarming. Verwarmend glas is ideaal voor ruimtes waar u geen radiator kunt of wilt plaatsen, bijvoorbeeld in serres.

Isolatieglas voor monumenten

Bent u in het bezit van een historische woning of monumentaal pand? Laat dan de ramen voorzien van op maat gemaakt monumentenglas. Met dit speciale glas behoudt u de authentieke eigenschappen van de ruiten, maar profiteert u toch van de energiezuinige voordelen. 

Voorzetramen

Past isolatieglas niet in uw budget of zijn de kozijnen daar niet geschikt voor, dan zijn voorzetramen een goed alternatief. Ook kunnen ze uitstekend ingezet worden als geluidsisolatiemaatregel en beschermen ze kwetsbare glas-in-lood ramen. Ze hebben vrijwel dezelfde isolatiewaarde als dubbelglas en zijn in verschillende RAL kleuren leverbaar.

Ventilatieroosters

Vervangt u enkelglas door hoogrendements isolatieglas? Dan is het belangrijk om ook ventilatieroosters te laten plaatsen. Deze zorgen voor de aanvoer van voldoende frisse lucht en zijn belangrijk voor een gezond binnenklimaat. U bestelt ze in verschillende uitvoeringen en kleuren en ze kunnen in zowel houten, aluminium als kunststof kozijnen worden gezet.

Maatwerk bepaalt kwaliteit

De winst in isolatie wordt vooral bepaald door de juiste keuze in glas en een nauwkeurige plaatsing. Daarom leveren wij uitsluitend maatwerk. We komen graag bij uw woning of pand langs om de situatie te bekijken en uw wensen af te stemmen op de mogelijkheden. Op die manier ontvangt u een helder voorstel met een duidelijke, vrijblijvende prijsopgave. Zo kunt u altijd een weloverwogen keuze maken.

Meer informatie of direct een offerte?

U bent altijd welkom in onze showroom in Rotterdam om ons aanbod in isolatieglas te bekijken. We laten u dan graag de verschillen zien en kunnen direct een berekening maken van de kosten en het te verwachten rendement. We verwelkomen u graag van maandag tot en met vrijdag op Weteringstraat 245, 3061 PM Rotterdam.

Direct een offerte voor isolatieglas ontvangen of meteen een locatiebezoek inplannen? Vul dan het aanvraagformulier in of bel 010 – 452 24 78.