Glas voor in de badkamer

Met een glazen douchewand of douchecabine geeft u een badkamer licht, ruimte en een luxe uitstraling. Glas voor in de badkamer is in iedere afmeting leverbaar en onze glashandel kan ook glazen douchedeuren, schuifdeuren en maatwerk douchewanden met schuine hoeken plaatsen. Op die manier kunt u zelfs in de lastigste hoeken een inloopdouche creëren.

Maatwerk in glazen douchewanden

Bij de Kralingsche Glashandel heeft u zeer veel keuze in losse glazen inloopdouches, badwanden of complete douchecabines. Ook verkopen we douchewanden die zijn voorzien van deuren met schuif- of draaisysteem. Standaard worden de wanden geleverd in transparant glas, maar matglas, melkglas of geëtst glas met een patroon is ook mogelijk.

We leveren alle glazen douchewanden en douchecabines met de benodigde scharnieren en profielen. Onze specialisten kunnen ze bovendien voor u plaatsen. U bent dan altijd verzekerd van een professionele en snelle montage. Wilt u een oude douchewand of douchecabine laten vervangen, dan kan dit met maatwerkglas. Het nieuwe glas laten we dan precies aansluiten op de bestaande situatie met bad of douchebak.

Glas in de badkamer & veiligheid

Onze douchewanden en glazen douchedeuren worden gemaakt van veiligheidsglas. Dit is ruim 5 x sterker dan gewoon glas en breekt niet snel. Ontstaat er toch een breuk dan valt het uiteen in duizenden onscherpe stukjes. De glaswanden zijn standaard 8mm dik en kunnen ook in 10 en 12mm worden geleverd. Het glas wordt met stevige U-profielen of glasklemmen gemonteerd en zo nodig voorzien van een extra stabilisatiestang.

Spiegels in de badkamer

Bij onze glashandel kunt u ook een nieuwe badkamerspiegel bestellen. Deze leveren we in vrijwel ieder formaat en kan meteen worden voorzien van stopcontactuitsparingen, veiligheidsfolie, verlichting en spiegelverwarming. In onze eigen slijperij werken we de spiegel naar wens af met een mooie facetrand. Uiteraard zorgen wij ook voor de montage. 

Badkamerramen met jaloezie

Zoekt u een goede oplossing om in de badkamer het licht van buiten te regelen? Kies dan voor een badkamerruit met ingebouwde jaloezie. Dit hoogrendementsglas heeft niet alleen sterk isolerende eigenschappen, de ingebouwde lamellen temperen ook het licht. Dat bespaart ruimte en de zonwering blijft altijd vrij van stof, vuil en vocht. Het systeem wordt op maat geleverd en is in allerlei RAL kleuren te bestellen.

Maatwerk in badkamerglas

Wij bieden altijd maatwerk kwaliteitsglas met de scherpste prijs op levering en montage. Daarbij stemmen we graag uw wensen af op de mogelijkheden. Bent u zich nog aan het oriënteren of heeft u al een idee voor de inrichting van uw nieuwe badkamer? We adviseren u graag met behulp van voorbeelden en een vrijblijvende prijsopgave. Dat kan in onze showroom, maar we komen ook graag bij u langs.

Direct een prijsopgave of informatie?

Ontvang direct een vrijblijvende prijsopgave voor badkamerglas via ons offerteformulier. Of maak een afspraak voor advies op maat op locatie, dat kan ook via 010 – 452 24 78. We zien u graag aan de Weteringstraat 245, 3061 PM Rotterdam, open van maandag tot en met vrijdag.