Glashandel & glaszetter spoedservice 24/7

Bel onze glashandel & glaszetter spoedservice 24/7: 010 – 452 24 78

Heeft u glasschade? Neem dan meteen contact op met de glashandel & glaszetter glas spoedservice 24/7 van de Kralingsche Glashandel. Wij komen direct langs om de schade te herstellen. Of het nu gaat om een gebroken ruit door stormschade of er is een etalage gesneuveld door een inbraakpoging, wij zorgen gelijk voor een nieuwe ruit of passende noodoplossing. Altijd tegen een zeer scherp tarief!

De voordelen van onze spoedservice:

  • 24/7 bereikbaar voor particulier en bedrijf
  • Bijzonder snel ter plaatse
  • U ontvangt direct een prijsindicatie
  • Vlotte reparatie of noodherstel
  • Schade handelen we af met uw verzekering
  • Scherpe inzichtelijke prijzen
  • Gratis vrijblijvend advies, inmeten en offerte
  • Al meer dan 100 jaar erkende glaszetter binnen de regio

Directe glasreparatie

Wij beschikken altijd over een ruime voorraad glasruiten in uiteenlopende formaten zoals dubbelglas, HR++, Triple glas, gehard glas en inbraakwerend glas. Daardoor kunnen we uw ruit meestal meteen vervangen. Is het gewenste formaat of type glas niet aanwezig, dan zorgen we altijd voor een passende noodvoorziening. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van een voorzetruit of een houten schot zijn. Zo zit de ruit of etalage altijd veilig en tochtvrij dicht. Door onze korte levertijden kan de bestelde nieuwe ruit vaak al de dag daarop of een paar dagen later worden geplaatst.

Verder ruimen we alle scherven netjes en vooral veilig voor de omgeving op. De afhandeling van de schade met uw verzekering kunnen wij ook direct voor u regelen.

Schade aan enkelglas? Kies meteen voor dubbelglas

Is er een enkellaagse ruit kapot of is er schade aan oud dubbelglas, dan kunt u overwegen om dit direct te laten vervangen door hoogrendementsglas. Dit biedt meer warmte-isolatie en u verdient de extra investering vanzelf terug door de lagere stookkosten. Vraag onze glaszetters gelijk om de mogelijkheden voor uw woning te bekijken en de verschillende opties door te rekenen. Wij hanteren zeer gunstige tarieven op isolatieglas.

De Kralingsche Glashandel: ook voor andere soorten glasschade

Heeft herstel van een kapotte ruit geen directe spoed? Of wilt u graag andere schade laten herstellen zoals lekglas of thermische breuken bij isolatieglas? Maak dan ook meteen met onze glasspecialisten een afspraak. Zulke schades kunnen namelijk snel erger worden door bijvoorbeeld weersomstandigheden. Wij komen dan langs om de schade te bekijken en kunnen direct een passend voorstel doen voor herstel.

Direct contact met onze spoedservice – bel 010 – 452 24 78

Bel 010 – 452 24 78 voor direct contact met onze glaszetters. We kunnen bijzonder snel ter plaatse zijn, binnen Rotterdam, maar ook binnen de gehele Randstad. Geeft u meteen het soort glas en de globale afmetingen door, dan ontvangt u van ons vooraf een berekening van de herstelkosten.

Voor andere schaden, vervanging van glas of vragen kunt u ook een afspraak inplannen via ons contactformulier. Langskomen kan op Weteringstraat 245, 3061 PM Rotterdam (maandag tot en met vrijdag).